Brouwerij

Van A tot Z

Volledig ontzorgt brouwen, doet u bij ons.

Welkom bij de Lokale Bierbrouwerij! Onze brouwerij is ontworpen met de nieuwste technologieën en volledig geoptimaliseerd om de beste kwaliteit bier te produceren.

Met een indrukwekkende capaciteit van 60 hectoliter kunnen we maar liefst 15.000 flesjes bier per brouwsel produceren. We zijn trots op onze passie voor het brouwen en zetten ons in om de smaakpapillen van onze klanten te prikkelen met een uitgebreid scala aan unieke bieren.

Duurzaam brouwen

Bij ons staat milieubewustzijn centraal. Met maar liefst 200 zonnepanelen voorzien we in onze eigen energiebehoeften.  Bovendien zorgen we ervoor dat warmte hergebruikt wordt, waarvan maar liefst 7 kilometer aan vloerverwarming in onze faciliteit. Het resultaat? Een brouwerij met een A+ energielabel!

Verpakkingen

Niet alleen richten we ons op het brouwen van bier, maar ook op het verpakken ervan. Onze moderne faciliteit biedt de mogelijkheid om onze bieren te verpakken in stijlvolle en aantrekkelijke verpakkingen.

Lokale samenwerkingen

Daarnaast zijn we trots op onze lokale samenwerkingen met boeren, zoals de duurzame graanteelt in Velp. Samen zetten we ons in voor smaakvolle, ambachtelijke bieren met een ecologisch verantwoord karakter. Proost op duurzaamheid!